Microblading  3-d  Hairstrokes wenkbrauwen 

Microblading 3D hairstrokes is de allernieuwste en meest natuurlijke manier om je wenkbrauwen een natuurlijke ´volle´ look te geven. In tegenstelling tot het zwaardere en prijzige tatoeëren.

Bij Microblading wordt de illusie gecreëerd van een vollere of completere wenkbrauw, doordat er haartjes in de huid worden gezet met een zogenaamde ´Blade´. Deze bevat een aantal achter elkaar geplaatste naaldjes.  Deze zit per stuk steriel verpakt en voor elke klant gebruiken we uiteraard een nieuwe. Het pigment zit niet zo diep als bij een tatoeage die met een tatoeëermachine wordt aangebracht. De haartjes zijn hierdoor dunner, waardoor de wenkbrauwen natuurlijker lijken.

Soms zijn een paar haartjes genoeg om tot de ideale wenkbrauw te komen. Hoe meer eigen haar, hoe beter, hoe natuurlijker het eindresultaat. Echter microblading 3D hairstrokes is geschikt voor iedereen , die minder bedeeld is wat wenkbrauwhaartjes betreft.

Wenkbrauwen die behandeld zijn met microblading zijn vaak niet van echt te onderscheiden. Er hoeft er ook geen make-up meer op de wenkbrauwen aangebracht te worden.

Doordat het moeilijk te voorspellen is hoe de huid het pigment oppakt, zit bij elke behandeling altijd een gratis Touch-up behandeling. Ongeveer na 5 tot 8 weken na de behandeling, bekijken we het resultaat en zetten we desgewenst haartjes bij. We kunnen de haartjes ook intenser van pigment maken.

De wenkbrauwen blijven ongeveer een 1 tot 2 jaar mooi. Daarna zullen ze na behandeld dienen te worden. Doe je dit niet dan zal de blading langzaam aan vervagen.

klik op de foto om te vergroten (alles eigen werk !)

 

 

 

 

 

 

Shapen & verven voor de perfecte wenkbrauwen 

Als perfecte aanvullende behandeling bieden wij wenkbrauwstyling aan. Dit is méér dan alleen epileren. Hierbij bepalen we welke vorm het beste bij je past en welke uiteraard mogelijk is. Met behulp van een milde wax, die hecht aan de haartjes en niet aan de huid, of het klassieke threaden (epileren met draad) en/of epileren met tweezers.  Hierdoor verwijderen we zelfs de meest fijne haartjes. Eventueel in combinatie met verven, voor superstrakke wenkbrauwen.We halen dus nooit meer weg dan nodig is en gaan voor een mooi resultaat op de lange termijn. Heb je door de jaren iets teveel weg gehaald ? Dan tekenen we de wenkbrauwen iets bij met onze speciale touch up. Ga jij juist liever voor een smallere vorm, ook prima! Uiteindelijk gaat het erom dat jij jezelf mooi voelt. Met perfect gestylde wenkbrauwen. 

WAXEN OF THREADEN?

Wenkbrauwstyling doen we met behulp van draad (threading) , Pincet of een zeer milde wax die alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid. Voor het bijna pijnloos verwijderen van zelfs de kleinste donshaartjes. Wat we ook kiezen, het resultaat zal even mooi zijn. Alleen de techniek is dus anders. 

STRAK MET HENNA

Met verf kun je de wenkbrauwhaartjes een tot een paar tinten donkerder maken, maar ook de huid voorzien van een afdruk. Dit laatste wordt gedaan met behulp van speciale verf op basis van henna. Onze speciale brow henna kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een schaduw achter op de huid, die kan variëren van subtiel tot donker. Die schaduw houdt 5 tot 20 dagen, zodat je al die tijd geen make-up nodig hebt.

Ontharen gezicht

Vervelende donkere haartjes op uw bovenlip of misschien wel op uw wangen of kaaklijn? Ook deze kunnen wij snel en pijnloos verwijderen door middel van bovenstaande technieken. 

 

hennnnn

 

ggd.002

IMG_20171117_112013_139

PhiBrows-3-1