104385452_2650335711849325_9200677175130455072_o

Ben jij iemand die altijd droge, kapotte nagels heeft – door nagelbijten, of omdat ze van zichzelf erg broos en breekbaar zijn? Dan is BIAB misschien dé behandeling voor jou.

BIAB staat voor Builder In A Bottle en is bedacht door het nagelmerk The GelBottle. Het lijkt een beetje op gellak, alleen is dit een extra flexibele en verstevigende gel, die een nagelstyliste speciaal aanbrengt om een natuurlijke en egale nagel te creëren. Het is extra bijzonder, omdat het een primer én base in één is.

Naast dat het er mooi uit ziet, zit er ook speciale voeding in voor je eigen nagels, zodat die naar verloop van tijd van zichzelf ook steviger én gezonder worden. Het merk BIAB is overigens volledig vegan en dierproefvrij.

BIAB als basecoat – of in combinatie met gellak

De speciale gel kan gebruikt worden als een soort basecoat, in combinatie met een (gekleurde) gellak. Maar dat hoeft niet persé: alleen BIAB op je nagels kan ook, om de natuurlijke look te behouden. Het merk heeft dan ook verschillende nude tinten in de collectie die bij jouw huidskleur passen.

De gel wordt aangebracht en vervolgens met een dun penseeltje egaal en gelijkmatig over je eigen nagel verdeeld. Eventueel wordt er nog een beetje bijgevijld – tot slot gaat je vinger eventjes onder een speciale lamp om uit te harden. That's it!

De BIAB-nagels blijven 3 tot 4 weken zitten. Je kunt de behandeling blijven herhalen, zo vaak je wilt. Let op: het moet wel, net als gellak, professioneel eraf gehaald worden in een salon. Ga dus niet zelf aan de slag met nagellakremover en probeer er absoluut niet aan te pulken.

Gezonde, stevige en lange nagels

Wat zegt de expert over deze nieuwe treatment? 'De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven – de kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.'

Voor wie BIAB precies geschikt is? : 'Met name voor mensen met poreuze, dunne nagels. Ook voor nagelbijters biedt BIAB uitkomst: je kunt een traject starten waardoor je na een aantal behandelingen een langer nagelbed kunt krijgen.'

Biab is een duurder en duurzamer product. Vandaar dat Biab 5 euro per behandeling duurder is in vergelijking tot Rubberbase.

Screenshot-2020-10-25-at-19.31.45

De behandeling rubberbase  is een ideale toevoeging in onze nagelsalon.

Met de Rubberbase kunnen we de natuurlijke nagel verstevigen, maar ook de nagel egaal maken.
De  Rubberbase  zorgt voor een optimale hechting als basis voor gelpolish of lak.

De RubberBase dient als extra versteviging van de natuurlijke nagel. Tevens zorgt de Rubberbase behandeling voor een extra goede hechting en stevigheid waardoor de draagbaarheid van lak wordt verlengd van 2 naar 3 tot 4 weken.

Dus ideaal als je korte nagels hebt die inscheuren. En geen kunstnagels wilt!

 

manicure-en-rubber-base

SHELLAC™

CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color  is dé innovatie van CND™. Deze 14+ day nail color zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes op de markt geen gelpolish of gellak. SHELLAC™ is een product uniek in haar soort met een samenstelling die nog steeds het best bewaarde geheim in beauty land is. Met CND™ SHELLAC™ kies je voor producten van de beste kwaliteit, aangebracht door professionals die weten waar ze over praten. CND™ SHELLAC™ wordt eenvoudig verwijdert in 8 minuten met de CND™ Nourishing Remover zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel en is dus geheel veilig om te dragen, zelf voor zwangere dames!