20191127_205228

Onze Salon

Onze moderne salon is eind 2019 volledig gerestyled, voorzien van een compleet nieuw interieur en design. Uiteraard werken wij zeer hygienisch. Hebben al onze tafels EU goedgekeurde sterke afzuigers. En hebben wij ook een aparte luchtextractie naar buiten. 

We hebben een protocol omtrent COVID-19 welke in ons menu is terug te vinden onder Corona Maatregelen

Onze Missie

Even heerlijk te ontspannen in onze salon, waar kwaliteit en gezelligheid hand in hand gaan.

 

 

Vakkundig

Ons personeel werkt zeer professioneel, zijn allen meervoudig gediplomeerd en zijn internationaal erkend.

 

Loopt u eens vrijblijvend binnen? De cappuccino staat voor u klaar.

Ons Team

Foto van Debbie

Debbie

Top Styliste, Pedicure

Styliste sinds 1999. Heeft o.a ervaring opgedaan door zeer succesvol deel te nemen aan grote nationale en internationale competities. Te jureren op wedstrijden en als landelijk examinator van het Nagelgilde (Nederlandse Branche Organisatie voor Nagelstylistes) en heeft jaren een goedlopende salon gehad in Tilburg. Debbie heeft nationaal en Internationaal trainingen gegeven .Is ook pedicure, schoonheidsspecialiste en visagiste. Sinds 2017 Microblading Specialiste en sinds 2018 Erkend PhiBrows Artist

Foto van Natalie

Natalie

Top Styliste, Pedicure, Wimperstyliste

Nagelstyliste sinds 2001. Natalie is een echte vakvrouw met grote liefde voor het beautyvak. Ooit begonnen als kapster en specialist bij L'Oreal. Is zij in 2001 besmet met de liefde voor het nagelvak. Via diverse trainingen bij grote merken zoals OPI en Young nails eindigde zij als docente bij Nail XL in Twente. Zeer blij waren wij met haar verhuizing naar de Randstad. Sinds 2015 maakt zij deel uit van team D-nails. Natalie is ook schoonheidsspecialiste, Brow en Wimperstyliste.

Foto van Stefanie

Stefanie

Top Styliste

Nagelstyliste sinds 2014. Een alleskunner in de nagels. Volledig gediplomeerd, verslaafd aan het vak.. Gespecialiseerd in Naturel Acryl. Maar ook gek op gekleurde acryl en Nail Art. Wimperstyliste sinds 2018.

Foto van Beer

Beer

Hoofd Beveiliging

Onze nieuwe beveiliger en opvolger van onze geliefde Kenzo. Beer oogt heel stoer maar is een hele lieve hond. Hij zal u vriendelijk begroeten. En mocht u bang zijn voor honden dan leggen we deze knuffelkont even in zijn bench.

In Memoriam

Foto van Kenzo

Kenzo

In Memoriam

2004 - 2018 Hij was misschien wel het bekendste hondje van de van Beethovenlaan. Onze trouwe ouwe knuffelkont. Kenzo heeft zijn eigen plekje nog steeds bij D-nails en wordt door ons en de klanten heel erg gemist.