20191127_205203

Onze Salon

Onze moderne salon is recent volledig gerestyled, voorzien van een compleet nieuw interieur en design. Uiteraard werken wij zeer hygienisch. Hebben al onze tafels EU goedgekeurde sterke afzuigers. En hebben wij ook een aparte luchtextractie naar buiten. 

Onze Missie

Even heerlijk te ontspannen in onze salon, waar kwaliteit en gezelligheid hand in hand gaan.

Team_DNails

 

Vakkundig

Ons personeel werkt zeer professioneel, zijn allen meervoudig gediplomeerd en zijn internationaal erkend.

 

Loopt u eens vrijblijvend binnen? De cappuccino staat voor u klaar.

Ons Team

Foto van Debbie

Debbie

Top Styliste, PHIBROWS Microblading specialiste

Styliste sinds 1999. Heeft o.a ervaring opgedaan door zeer succesvol deel te nemen aan grote nationale en internationale competities. Te jureren op wedstrijden en als landelijk examinator van het Nagelgilde (Nederlandse Branche Organisatie voor Nagelstylistes) en heeft jaren een goedlopende salon gehad in Tilburg. Debbie heeft nationaal en Internationaal trainingen gegeven .Is ook pedicure, schoonheidsspecialiste, Wimperstyliste en visagiste. Sinds 2017 Microblading Specialiste en sinds 2018 Erkend PhiBrows Artist

Foto van Natalie

Natalie

Top Styliste, Wimperstyliste

Nagelstyliste sinds 2001. Natalie is een echte vakvrouw met grote liefde voor het beautyvak. Ooit begonnen als kapster en specialist bij L'Oreal. Is zij in 2001 besmet met de liefde voor het nagelvak. Via diverse trainingen bij grote merken zoals OPI en Young nails eindigde zij als docente bij Nail XL in Twente. Zeer blij waren wij met haar verhuizing naar de Randstad. Sinds 2015 maakt zij deel uit van team D-nails. Natalie is ook schoonheidsspecialiste, Brow en Wimperstyliste.

Foto van Stefanie

Stefanie

Top Styliste, Wimper Styliste

Nagelstyliste sinds 2014. Een alleskunner in de nagels. Volledig gediplomeerd, verslaafd aan het vak.. Gespecialiseerd in Naturel Acryl. Maar ook gek op gekleurde acryl en Nail Art. Wimperstyliste sinds 2018.

Foto van Arenka

Arenka

Nagelstyliste, Wimper Styliste

Onze Styliste Arenka Deze zeer perfectionistische dame hoort er al helemaal bij. Ook is zij een zeer kundig Wimperstyliste. Deze NagelStyliste sinds 2017 is hard op weg bij de top in ons team te horen. . Maar vergis u niet. De nagels zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Arenka is een top wimperstyliste zeer bekwaam in Russian Volume

Foto van Karen

Karen

Medisch Pedicure, Shellac en Rubberbase styliste

Pedicure sinds 2015. Onze Medisch pedicure, lid van Provoet en gespecialiseerd in probleemvoeten en diabetes. Maar ook voor de perfecte Shellac, Rubberbase of manicurebehandeling kunt u bij haar terecht.

Foto van Beer

Beer

Hoofd Beveiliging

Onze nieuwe beveiliger en opvolger van onze geliefde Kenzo. Beer oogt heel stoer maar is een hele lieve hond. Hij zal u vriendelijk begroeten. En mocht u bang zijn voor honden dan leggen we deze knuffelkont even in zijn bench.

 
 
 

In Memoriam

Foto van Kenzo

Kenzo

In Memoriam

2004 - 2018 Hij was misschien wel het bekendste hondje van de van Beethovenlaan. Onze trouwe ouwe knuffelkont. Kenzo heeft zijn eigen plekje nog steeds bij D-nails en wordt door ons en de klanten heel erg gemist.