fabelash black logo

Wimperextensions zijn geen trend meer binnen de beautybranche, maar een blijvertje.

Ogen met lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling. Wie wil dat nu niet? 

 
 
WAT IS HET VERSCHIL?

Wimperextensions zijn een verlenging van de natuurlijke wimpers. In tegenstelling tot wimperstukjes of nepwimpers wordt er niks tussen de wimpers geplakt. Wimperextensions worden door middel van de één-op-één techniek op de natuurlijk wimpers bevestigd. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. En doordat de extentions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze wimper voor wimper uit. In tegenstelling tot de wimperstukjes en nepwimpers die in ‘bosjes’ uitvallen.

DE BEHANDELING

Wimperextensions zijn er in vele soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit de dikte, krul en lengte van de wimper. Uiteraard zullen wij u  hierin adviseren. Een gemiddelde behandeling neemt ongeveer anderhalf uur in beslag en ongeveer 45 minuten voor een navulbehandeling. De wimpers blijven gemiddeld 2 tot 3 weken zitten. Daarna beginnen de natuurlijke wimpers uit te vallen en is het tijd voor een refill. Lenzen zijn geen enkel probleem bij het gebruik van wimperextensions. Alleen tijdens de behandeling wordt geadviseerd de lenzen niet te dragen, omdat de ogen voor een langere tijd gesloten blijven.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Wimperextensions hebben vele voordelen. Zo zijn ze bestand tegen water, licht, zon en zee. Het is dus geen enkel probleem om te sporten of zwemmen. Sterker nog, met wimperextensions heeft de klant geen last van uitgelopen mascara. Omdat de extentions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze niet allemaal tegelijkertijd uit en ontstaan erg geen 'gaten' in de wimpers. De wimperextensions zijn namelijk vol, dik en van zichzelf krullend, waardoor mascara en eyeliner overbodig worden. Het scheelt ’s ochtends en ’s avonds een hoop tijd met opmaken en verwijderen van make-up.

One By One of Russian Volume?

Er is een groot verschil tussen One-by-One wimperextensions en Russian Volume wimperextensions. Namelijk de hoeveelheid wimpers die geplaatst worden. Bij One-by-One wordt er 1 extension op 1 natuurlijk wimperhaar geplaatst. Bij de Russian Volume/2D-6D wimperextensions worden er 2 tot 6 ultra dunne extensions per natuurlijke wimper haar geplaatst. Omdat de Russian Volume wimperextensions ultra dun zijn, is dit niet schadelijk voor de natuurlijke wimper. One-by-One is voor een natuurlijke look en Russian Volume geeft echt een zwartere meer glamoureuze look

 
New Wimperextensions one by one € 70,00

Volledige set one by one wimperextensions 90 minuten

Nabehandeling Wimperextensions (refill) One By One vanaf € 45,00

2 weken 45,- 3 weken 50,- 4 weken 60,-

populair Wimperextensions Russian Volume € 75,00
Nabehandeling Wimperextensions (refill) Russian Volume

2 weken 47,50 3 weken 52,50 4 weken 65,-

03d4bb5de000b63cb04673150002d450-rimg-w720-h720-gmir

1. Houd de wimperextensions goed schoon Net als in je eigen wimpers, blijft er elke dag vuil tussen je wimperextensions zitten. Het is dus belangrijk om dode huidcellen, talg en stof te verwijderen aan het einde van de dag. Gelukkig hoeft dat allerminst ingewikkeld te zijn! Maak bijvoorbeeld je eigen lash foam door één deel babyshampoo op vier delen water te mengen in een pompflesje. Breng dit met een schone make-up kwast op je wimpers aan. Door de wimpers te reinigen met een kwast in plaats van met een wattenschijfje, voorkom je dat er pluisjes achterblijven. Gebruik daarnaast een make-up remover op waterbasis om je ogen aan het einde van de dag schoon te maken. 2. Gebruik de juiste make-up Om zolang mogelijk van je wimperextensions te genieten, is het belangrijk dat je jouw oogmake-up zorgvuldig selecteert. Dit betekent bijvoorbeeld dat je eyeliners en mascara op waterbasis selecteert. Oogmake-up die vetten of olie bevatten, verzwakken de werking van de lijm van de wimperextensions. Pas dus ook op met het aanbrengen van je dagcrème en kies voor een foundation op poederbasis. Maak er bovendien een gewoonte van om, voordat je mascara aanbrengt, de wimpers te ontwarren. Dit doe je door je ogen te sluiten en van bovenaf de haren voorzichtig uit elkaar te halen met een klein wimperborsteltje. 3. Slaap op een satijnen kussensloop Minder rimpels, minder puistjes, betere hydratatie van je huid en je haar; steeds meer mensen zweren bij een satijnen kussensloop. Wat dit met wimperextensions te maken heeft? Vooral wanneer de wimpers net zijn gezet, is het belangrijk om er zo voorzichtig mogelijk mee om te gaan. Hoe beter je de wimpers de kans geeft om te drogen – het kan tot 24 uur duren voordat de wimpers helemaal zijn opgedroogd – hoe langer je plezier van ze hebt. Hoewel het beter is om de wimpers helemaal niet in contact te laten komen met je kussen, kun je voor de zekerheid een satijnen kussensloop gebruiken. Hiermee ga je beschadiging van de wimperextensions tegen. En je wordt ook nog eens wakker zonder slaapvouwen in je gezicht!

Wimperlifting

Een Lash Lift behandeling is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers krullen zonder het gebruik van wimperverlenging of een wimperkrultang. Door het gebruik van twee vloeistoffen, wordt de Lash Lift uitgevoerd. Het is eigenlijk een mini permanentje voor je wimpers. Ook worden de wimpers geverfd om ze extra diepte te geven. Weinig onderhoud, geen (chemische) middelen, geen krultang: wimperlifting is ideaal voor elke vrouw die wel die intense oogopslag wil, maar tegelijkertijd niet veel tijd heeft om uren voor de spiegel te staan. Bovendien is wimperlifting voor veel mensen het ideale alternatief voor wimperextensions. 

Voordelen JACKY M LASH LIFT 

• De natuurlijke wimpers blijven 6 tot 8 weken gekruld
• Laat je ogen meer spreken WATERPROOF
• Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers

20180924_203211

jacky-m_amsterdam_zwart

 

 

 
New Lash lifting + kleuren wimpers € 50,-

behandeling 60 minuten Wimperlifting incl verven Wimpers

20180924_203154