Cosmetisch Arts Drs. Jansen

Na aanvankelijk de richting van huisartsgeneeskunde te hebben gekozen, is Drs. Jansen zich gaan bekwamen in de cosmetische geneeskunde. Zo volgde hij vele trainingen en behaalde meerdere certificaten op het gebied van Injectabels.

Nadat hij zelf een zeer slechte ervaring had gehad als patiënt, kwam het besef des te meer dat alles om de patiënt dient te draaien. Het bespreken van wensen en ergernissen, advies geven, de tijd nemen, goede nazorg leveren. Het lijkt allemaal voor de hand liggend, maar de meeste artsen besteden hier totaal geen tijd aan. Hij wil dit graag anders doen. Reeds enkele duizenden behandelingen verder blijkt dat deze werkwijze uniek is en dat dit patiënten zeer goed bevalt.

Uiteraard aangesloten bij de NVEG

BIG registratienummer: 99916951801

 

 

 Elke maand is onze Cosmetisch arts 1 volledige dag aanwezig. Welke dag dit is kunt u zien in onze online agenda. 

Maak nu een afspraak voor een intake gesprek.  In onze luxe behandelkamer neemt onze dokter uitgebreid en kosteloos de tijd om met u te bespreken wat er voor u mogelijk is op het gebied van Injectables. Last van die vervelende frons, misschien die rimpels in uw voorhoofd. Of wilt u weer een vollere bovenlip.

U kunt uiteraard desgewenst meteen een behandeling uit laten voeren.

telefoonnummer: 071-5613811

 

 

20160921_161231-1
NVEG-logo-1

Botox en Fillers per eenheid vanaf 125,-

Tijdens een gratis Intake zal onze arts u een prijsopgave geven van uw gewenste behandeling. Omdat geen enkel gezicht hetzelfde is.

"Als arts vind ik het zeer belangrijk dat de patiënt zich op zijn/haar gemak voelt. Voordat ik iemand behandel, wil ik goed helder hebben aan welk aspect van het uiterlijk iemand zich precies stoort en wat de wensen zijn. Tevens zorg ik dat de patiënt begrijpt wat de behandeling inhoudt en met wat voor producten ik werk.

Botox rimpelbehandelingen zorgen voor een snel effect en een verfrissende uitstraling

 Botox behandelingen zijn verreweg de meest voorkomende behandelingen in de cosmetische geneeskunde. Het werkzame bestanddeel botuline toxine blokkeert tijdelijk het zenuwsignaal naar de spier. Hierdoor verdwijnen rimpels die door spieractiviteit worden veroorzaakt. Denk bijvoorbeeld aan kraaienpootjes, fronsrimpels of voorhoofdsrimpels

 

 Uiteraard plaatsen wij ook Fillers.  Denk aan vullen van diepe plooien of mooie volle lippen

Voordelen van Hyaluronzuur Fillers

  • Direct zichtbaar resultaat
  • Resultaten blijven langdurig behouden (1 jaar of langer)
  • Het natuurlijke karakter en de vorm van het gezicht blijven behouden
  • Zeer veilige producten op basis van de lichaamseigen stof hyaluronzuur
  • Hyaluronzuur fillers kunnen door injectie van een stofje direct worden afgebroken, indien nodig

Wij werken alleen met de beste Merken:  

 

 

Restylane en Stylage

 restylane-woman-header

Onderstaande resultaten zijn behaald bij D-nails & More

2016-10-21_10-22-472016-09-28_14-29-49

 

Fabels & feiten over Botox en Fillers

Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig een mening heeft over botox en fillers. Helaas is deze niet altijd even positief....

In diverse TV-programma's wordt steeds vaker aandacht besteed aan huidverjonging door injectables. De voor- en nadelen van cosmetische ingrepen worden niet alleen besproken maar zijn soms ook duidelijk zichtbaar bij bepaalde Bekende Nederlanders.

Wij merken dat vrouwen (en mannen!) toch vaak een wat vertekend beeld krijgen door alle media aandacht. 'Nieuwe' technieken gaan meestal gepaard met de nodige horror-verhalen en daarom bespreken wij in deze blog enkele belangrijkste fabels en feiten over injectables.

1. Botox en fillers werken op dezelfde manier

FABEL. Veel mensen denken dat de functie van botox en fillers bij het verminderen van rimpels hetzelfde is. Niet is minder waar: fillers vullen rimpels of ingevallen gebieden in het gelaat op, botox ontspant spieren en vermindert beweging. Wanneer je begrijpt dat spierbewegingen rimpels veroorzaken, bijvoorbeeld lijnen op het voorhoofd door het optrekken van je wenkbrauwen, dan wordt nog beter duidelijk wat botox doet. Het voorkomt de beweging waardoor deze zogenaamde 'dynamische' rimpels minder zichtbaar worden. Fillers vullen rimpels en vouwen op die al in de huid getekend staan of geven opnieuw volume aan de wangen of traangootjes.

2. Botox zorgt voor een emotieloze uitstraling

FEIT. Botox KAN voor een emotieloze uitstraling zorgen wanneer teveel botox op teveel plaatsen wordt ingebracht. Echter, wanneer juist ingebracht door een deskundig cosmetisch arts dan zal botox gepaard gaan met een natuurlijke, frisse uitstraling en voldoende expressie. Een bozige of norse uitstraling door bijvoorbeeld fronsrimpels wordt echter voorkomen.

3. Fillers zijn extreem pijnlijk

FABEL. Onze arts werkt alleen met de topmerken Restylane en Stylage, beiden een niet-dierlijke en biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur. Wij werken met fillers die de pijnstiller lidocaïne bevat. Gemiddeld geven cliënten een pijnscore van 2-3 op een schaal van 1 (niet pijnlijk) tot 10 (extreem pijnlijk).

4. Je kan verslaafd raken aan botox

FEIT. In principe kun je aan alles verslaafd raken wat je een fijn en gelukkig gevoel geeft. Wanneer je erg blij bent met het resultaat dat een botox behandeling geeft, dan wil je dit resultaat behouden. Aangezien botox na 3-4 maanden is uitgewerkt, zal je terug willen komen voor een nieuwe behandeling. Het is echter niet zo dat je gezicht een steeds hogere dosis botox nodig heeft voor hetzelfde resultaat (eerder het tegenovergestelde....). Er is dan ook geen sprake van een fysieke verslaving aan botox.

5. Fillers kunnen gaan rondzwerven in je gezicht

FABEL. Onze fillers zijn op basis van biologisch afbreekbare hyaluronzuur. Hyaluronzuur is van nature aanwezig in onze huid en trekt watermoleculen aan. Onder meer door het aantrekken van watermoleculen creëert hyaluronzuur meer volume in het gezicht.

Deze Fillers door het lichaam herkend als 'lichaamseigen' materiaal, hierdoor zal het lichaam in principe geen afweerreactie in gang zetten met het risico op inkapseling van de gel. Dit kan wel gebeuren bij het gebruik van permanente fillers (bijvoorbeeld siliconenolie). Ingekapseld materiaal kan gaan 'zwerven' in het gezicht en leiden tot knobbels en abcesvorming.

Onze fillers geven 100% GEEN permanente resultaten en het product zal dus in de loop van 9 tot 18 maanden op natuurlijk wijze worden afgebroken door het lichaam.

6. Botox blijft na meerdere behandelingen 6 tot 12 maanden werken

FABEL. Botulinetoxine (botox) voorkomt de overdracht van prikkels van zenuwen naar de spiertjes van de frons, het voorhoofd of de kraaienpootjes. Botox is echter altijd uitgewerkt na 3 tot 4 maanden.

De reden waardoor veel vrouwen denken of ervaren dat het langer blijft werken, wordt veroorzaakt doordat de behandelde spiertjes zichzelf aanpassen. Wanneer je 4 maanden lang niet kunt fronsen door de aanwezigheid van botox dan leer je deze beweging vanzelf steeds iets meer af.

7. Blootstelling aan de zon vermindert het effect van fillers als Teosyal

FEIT. Het is wetenschappelijk aangetoond dat blootstelling aan UV-straling hyaluronzuur afbreekt. En dit is natuurlijk precies de stof waaruit veel fillers (zoals Teosyal) bestaan. De eerste 2 weken na injectie van Teosyal wordt blootstelling aan de zon, zonnebank of andere hittebronnen afgeraden. Op deze manier kan het materiaal zich goed inhechten in het behandelde gebied.

Ook na deze 2 weken is het van belang om directe blootstelling aan de zon te vermijden wanneer je zo lang mogelijk profijt wil hebben van de behandeling. Nog belangrijker is misschien wel dat iedereen die bezig is met het voorkomen van huidveroudering (en huidkanker...) zijn of haar huid goed zou moeten beschermen tegen UV-straling. Voor een optimale bescherming van de huid tegen de zon, raden wij de producten van Dr. Zein Obagiaan: ZO Skin Health Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30 of ZO Medical Oclipse-C SPF 50.

8. Botox en fillers zijn alleen geschikt voor televisiesterren en zeer ijdele dames

FABEL. Botox en fillers zijn geschikt voor iedereen die graag op een mooie manier ouder wil worden!

Want als we heel eerlijk zijn, dan doen we het allemaal wel eens.....voor een vergrotende spiegel staan om onze lijntjes, rimpels, kraaienpootjes, pigmentvlekjes etc. te beoordelen. We maken gekke gezichten en trekken onze huid glad om te kijken hoe we eruit zouden zien zonder rimpels en vouwen. Nu mogen wij bij Mooi Medisch Sportief nog niet klagen als dertigers, maar ook in het voorkomen van huidveroudering kunnen cosmetisch artsen een belangrijke bijdrage leveren!

Interesse gekregen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.