Beste Klanten,

 

Bij D-nails streven we voortdurend naar de beste kwaliteit. Dat deden we ook in de lockdowns. We hebben ons meteen ingezet om alles op alles te zetten om jullie en onszelf veilig te houden. De kosten hiervoor hebben we nooit door berekent. Denk aan alle desinfectie materialen, schermen, handschoenen, bekers etc. Iets dat we vanaf dag één hebben gedaan en nog steeds iedere dag doen.

Ook wij worden al een ruime tijd geconfronteerd met zeer hoge kosten voor onze materialen en diensten. Zo is de huur na 2 jaar aanzienlijk verhoogd. Komt 70% van onze producten uit de Verenigde Staten. Waar de dollarkoers heel hoog staat plus bijkomende hoge transportkosten.

En zoals bij veel ondernemers, is onze kostenpost  vooral de elektra. Ons pand heeft geen gasaansluiting waardoor wij in ons eerste kwartaal al aan ons energieplafond zitten.  Dit omdat we sterke afzuigers in onze tafels en plafond hebben voor uw en onze gezondheid. Maar ook ons pand elektrisch moeten verwarmen. Tel daar 6 maanden 0,- omzet bij op in de afgelopen 2 jaar. Iets dat dus niet meer is op te vangen.

Hierdoor zijn ook wij genoodzaakt onze prijzen te verhogen. Hierdoor kunnen we onze kwaliteit blijven garanderen. En met de juiste producten blijven werken. Maar ook blijven bijscholen en gewoonweg blijven bestaan.  Het is anders niet meer rendabel in een huurpand als er elke maand geld bij moet.

U wilt immers ook lekker warm uw nagels blijven doen met de beste producten en cappuccino..

We begrijpen dat er klanten zullen zijn die dan noodgedwongen zijn om te stoppen met hun nagels of hun afspraken zullen oprekken. Helaas hebben we echt geen andere keuze.

Wij zijn jullie ook dankbaar voor alle steun in de afgelopen 12 jaar. En hopen dan ook op jullie begrip,

 

Liefs Team D-nails

De prijslijst zal ingaan vanaf 10 oktober 2022.

 

Vernieuwde Prijslijst 2022