De trends voor 2017

dnails overige

Dit worden de grootste nagellak trends van 2017

nagels-620x463Van donkere tinten tot fun versiersels op je nagels: dit worden de grootste nagellak trends van 2017

ON TOP
Een glittertje hier, een stud daar. Je leest het goed: in 2017 mag je je nagels naar hartenlust versieren. Of tenminste: een beetje. Om het fashionable te houden. Kies bijvoorbeeld voor een pastelkleurige tint als basis en maak je look af door slechts op één nagel aan iedere hand een steentje te plakken.On-trend, doch classy.

DARK SIDE
In 2017 mag je je inner gothic channelen want donkere nagellak is helemaal on-trend. Denk bijvoorbeeld aan een intense paarse tint of zelfs zwarte nagellak. Wanneer je deze nagellaktint combineert met een chique office look, kan dit heel classy ogen

BACK TO THE 90’s
Niet alleen op modegebied zijn 90’s haar comeback aan het maken: ook in de beautyindustrie kijken ze graag af bij het decennium van de Spice Girls. Zo is colour blocking op je nagels helemaal hot. Tip: gebruik tape om de verschillende delen van je nagels af te plakken, zodat er strakke lijnen ontstaan.

PASTEL
Je pastelkleurige nagellak mag je ook dit jaar in je beautycase laten zitten, want ook deze snoepkleurtjes mogen dit jaar weer gezien worden op je nagels. Denk bijvoorbeeld aan mintgroen, poederroze en babyblauw. Sweet!

FUNKY
Ons motto ‘all eyes on you’ geldt niet alleen voor je garderobe, maar ook voor je nagels. Dit jaar zullen ‘funky’ nagels namelijk overal gezien worden: denk hierbij niet alleen aan deze grappige oogjes, maar bijvoorbeeld ook aan emoji-achtige versiersels en shout-outs. Yes. Dit jaar maak je niet alleen met je outfit, maar ook met je nagels een statement